021 Fuga estàtica

by Adrià Bofarull

/
1.
00:31
2.
03:04
3.
01:04
4.
5.
00:49
6.
03:28
7.
01:42
8.
04:13

about

Free download > audio files and cover art
espaisnetlab.wordpress.com/021-adria-bofarull-fuga-estatica/

credits

released April 1, 2012

Fuga estàtica conté vuit exercicis al voltant del minimalisme o, si més no, del que per a mi significa. Abunden els contrastos en aquesta fuga, de la calma propera a la desaparició fins a densitats extremes.

Aquestes aproximacions al fet mínim han seguit diferents camins: per un costat el drone entès a la manera de Tony Conrad, estàtic i punyent, facturat amb sons extrets de mixers sense input. En son exemples Billboard, Shore, Ocean Park o Spagnum.

En la línia drónica hi ha també un parell d’experiments tonals, com la part final d’Spagnum i Golden Section, més a la manera de Phil Nibblock.

Pí és una miniatura on s’han emprat els mínims elements, les mínimes fonts sonores articulant la narració.

Altres experiments a la corda fluixa son Formal i Surface. La darrera un homenatge als silencis de Feldman. He procurat en tot cas no cenyir-me als models esmentats. Ser jo mateix a través de tots ells.

Totes les peces han estat encarades des de l’òptica de la improvisació, autoimposant-me certs límits o objectius. Tot i haver seleccionat les peces/fragments més interessants, aquests apareixen en brut, incloent-hi tots els atzarosos accidents inherents al fet improvisat, doncs és mitjançant aquests que les peces transpiren i es singularitzen.

Precaució. Freqüències extremes.

Caution. Extreme frequencies.

tags

license

about

espais netlab Barcelona, Spain

Espais is a catalan netlabel dedicated to experimental music

contact / help

Contact espais netlab